Kutsu

Rekry: COO

Utopia ei ole meille kirosana vaan työkalu rakentaa maailmaa joka toimii kaikille. Jos palat halusta vaikuttaa nyt eikä 2030, oikeasti muuttaa rakenteita ja tapoja toimia, sekä tuoda yhteen ei vain samanmieliset vaan kaikki jotka muutokseen tarvitaan, olet jo yksi meistä.

Haemme Suomen parasta operatiivista johtajaa (COO). Et ole pelkästään älyttömän kokenut ja pätevä vaan seuraat rohkeasti sydäntäsi. Heräät joka aamu, myös maanantaisin, rakentamaan parempaa – yritystä, yhteisöä ja maailmaa.

Päätehtäväsi on kasvattaa Måndagia yrityksenä ja tehdä arvopohjaisesta liiketoiminnasta vastaanpanematon kilpailuetu Suomen yritysmaailmassa. Johdat Måndagin tuotannollista puolta, johon kuuluu tällä hetkellä viiden hengen tiimi. Roolisi yhdistää uusasiakashankinnan ja sisäisen kehitystyön, myynnin ja mentoroinnin, aktivismin ja kannattavuuden.

Ymmärrät sekä lukujen että luovuuden arvon. Osaat kehittää sekä analyyttistä että tuotannollista osaamistamme. Innostut uusien arvonmuodostuksen mallien pilotoimisesta ja skaalaamisesta. Osaat toki paljon muutakin, tuotteistuksesta laskutukseen, mutta meille tärkeämpää on, takooko sydämesi nyt vähän lujempaa. Jos, ole yhteydessä 16.10.2022 mennessä: hello@mandag.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Abrahamsson (anna@mandag.fi).

Olemme satavarmoja että olet olemassa, että tämäkin utopiamme toteutuu ja olet pian rinnallamme luomassa ratkaisuja jotka rakentavat kestävää hyvinvointia ja monimuotoisuutta niin ihmisille, yrityksille kuin luonnolle.

Odotamme sinua innolla,
Måndag